Een keerwand is een zeer praktisch en duurzame oplossing

Het leveren en aanbrengen van keerwandsystemen is steeds breder toegepast in de laatste decennia. We zien vaak dat klanten behoefte hebben aan een mooi en duurzame oplossing. Van de Stroet aannemingsbedrijf adviseert en gebruikt vaak keerwanden bij een hoogteverschil, een sloot, een schutting, fundatie of een opslagsysteem. Door bijvoorbeeld taluds op uw perceel te vervangen voor keerwanden krijgt u meestal meer benutbaar oppervlakte beschikbaar.

Het plaatsen van keerwanden gaat vaak vrij snel waardoor het ook mogelijk is voor tijdelijke oplossingen. De toepassing van keerwanden is eindeloos en zeer duurzaam.

Keerwanden van kwaliteit

De keerwanden die Van de Stroet aannemingsbedrijf gebruikt komen van Nederlandse bodem. Keerwanden worden hoofdzakelijk gemaakt van beton. Beton heeft een zeer lange levensduur en is onderhoudsvrij. Keerwanden zijn er in alle soorten en maten te verkrijgen; van ruw tot glad en van grijs tot antraciet.

Voor alle betonproducten zoals keerwanden putten, olieafscheiders, waterinfiltraties kunt u ons benaderen en u zult verstelt staan van de mogelijkheden.

Gerealiseerde sloopwerk projecten