Sloopwerk is complexer dan het wellicht lijkt

Het aannemen en uitvoeren van sloopwerken is ontstaan vanuit de behoefte bij klanten dat werken in zijn geheel door één partij uitgevoerd worden. Sloopwerk van nu bestaat vooral uit het demonteren van objecten en sorteren van afvalstromen. De reststromen als zodanig worden hun eigenschappen als bouwstof vaak hergebruikt.

Deze vorm van materiaal verwerking resulteert in een duurzamere wereld. Het is mooi om te zien hoe materialen uit sloopwerk weer hergebruikt kunnen worden in nieuwe projecten. Onze taak hierin is een goed advies en uitvoeren van de aangenomen opdracht.

De eerste stap naar een goed resultaat

Om een goed resultaat te krijgen is het belangrijk om goed in kaart te brengen hoe het object er uit ziet en wat erbij komt kijken. Vaak komen wij van Van de Stroet Aannemingsbedrijf eerst op locatie kijken naar de objecten en werkomstandigheden, waarna een plan en calculatie volgt.

Door onze brede inzetbaarheid en jarenlange ervaring kunnen wij uw gehele project verzorgen. Heeft uw schuur bijvoorbeeld een asbest dak dat verwijderd moet worden? Ook deze werkzaamheden kan Van de Stroet Aannemingsbedrijf naast het slopenwerk voor u verrichten. Dit geldt ook voor het leveren van grondwerk en het omleggen van leidingwerk en andere aansluitingen. Uiteraard verzorgen wij alle herstelwerk op de plaats van het gesloopte object

Gerealiseerde sloopwerk projecten