Wij zijn ontstaan uit passie voor het uitvoeren van uw plannen

Van de Stroet aannemingsbedrijf is in 1992 gestart als loonbedrijf vanuit een boerderij in Kootwijkerbroek. Als gevolg van de snelle ontwikkelingen in de agrarische sector zijn we mee ontwikkeld. Dit betekende een omschakeling naar grond- en sloopwerk, wateringssystemen en keerwanden. Waar het begon met enkel zakelijke opdrachtgevers is dit in de loop der jaren uitgebreid met de particuliere sector en industrie. Onze passie is het verzorgen van een degelijk en mooi resultaat. Door jarenlange ervaring in goede advisering krijgt u een klachtgerichte realisatie van uw projecten.

Waar staan wij voor

Van de Stroet aannemingsbedrijf staat voor een klantgerichte visie met korte lijnen in communicatie. Met een middelgroot team is het eenvoudig schakelen en kunnen wij extra flexibiliteit bieden. Onze werkwijze kenmerkt zich door overzichtelijk, opgeruimd en resultaatgericht. Onze jongens doen hun uiterste best om het voor u naar wens te maken!

Hoe doen we dit

Door het gebruik van moderne apparatuur, machines en de juiste materialen bent u verzekerd van een duurzaam en kwalitatief hoogstaand eindresultaat.

Onze werkwijze

Kennismaking- en adviesgesprek

De sleutel tot succes in een project zit in de voorbespreking. De eerst stap in de realisatie van uw project is een kennismaking- en advies gesprek waar uw wensen en eisen worden besproken

Planning en uitvoering

Als het plan met uw wensen en eisen helder op papier is gezet, wordt u voorzien van een passende offerte en bijbehorende planning. Waarna vervolgens de uitvoering kan starten.

Evaluatie

Wanneer het project is afgerond nodigen wij uit om onder het genot van een kop koffie de realisatie te evalueren.